Alpha Solutions ofera o gama larga de servicii profesionale IT pentru societati comerciale (servicii B2B).
    Aceste servicii sunt oferite sub urmatoarele forme:
1. Abonament lunar de service care cuprinde mentenanta periodica si service-ul pentru toate echipamentele IT ale unei societati - servere, calculatoare, echipamente periferice, centrale telefonice, echipamente active si pasive de retea.
2. Abonament lunar de asistenta tehnica prin care Alpha Solutions isi asuma rolul de administrator de retea si/sau de inginer de sistem al unei societati comerciale (practic externalizarea acestor activitati catre Alpha Solutions).

   In acest caz Alpha Solutions este responsabila pentru buna functionare a echipamentelor IT, a aplicatiilor office si de retea, a aplicatiilor de comunicatie precum si de securitatea retelei de calculatoare.
3. Interventii la cerere, pe baza unui tarif orar, pentru rezolvarea oricaror probleme aparute in reteaua de calculatoare a unei societati comerciale.

   Prin reteaua de parteneri care acopera toate judetele Romaniei, Alpha Solutions ofera aceste servicii societatilor comerciale care au puncte de lucru si/sau sucursale distribuite pe tot teritoriul tarii, cu un timp de raspuns scurt si intr-un interval orar flexibil, adaptat nevoilor beneficiarilor.
                  
Copyright 2009 © AlphaSolutions. All rights reserved. Design By AmdDesign